Friday, July 31, 2009

Suprise birthday party untuk cikgu Nazura


Kami sekelas berpakat buat surprise birthday party untuk guru kelas tersayang kami, Cikgu Nazura. Memang surprise betul! Hahaha maafkan kami yang nakal-nakal ni eh cikgu. Nanti yaya cuba upload video yang yaya rakam masa surprise party tu eh. For now, tengok je la gambar sekitar majlis ;-)


Seronok vanisha gelakkan aku

Sopi macam tengah layan perasaan je, padahal tekun ikat belon untuk gantung


zufar bajeeeet (shy comel)


2 sya/sha-fi(e)qa

vanisha dengan belonnya


tiup belon sampai semput :(

cepat sain kad ucapan!

tu dia otai dah masuk kelas


tajul dapat belon

sempat lagi yuva tanya soalan addmath kat cikgu masa semua orang busy prepare party!



semua tengah busy


ye ye je mu'az ni study


awkward adham haha

tiup bob tiup


hi nad!

sorry pakai masa kelas addmath cikgu :'D


aina roy jadi jurutulis sebab tulisan cantik

shy tengah tampal belon kat papan hitam

tukang sapu kelas dan tukang sapu sekolah. eh

tak tahu apa si arif zaim dan muaz zharif happy sangat ni haha



awek-awek tengah prepare kek


From your naughty 5SC1

Kek ni homemade depa buat. Cantikkan?


Ucapan perasmian oleh yuva


sesi makan dah bermula! akhirnya haha


ye, aina dah tak sabar nak makan

kobi, anas dan yuva

antara cikgu-cikgu yang hadir


semua tak sabar nak makan dah


semua dah lapar sejak susun makanan tadi



Pelakon terbaik kelas 5sc1 (kena tengok video tu nanti)



makan jangan tak makan


5sc1 girls



5sc1 boys



5sc1 2009




5sc1 pergi berkelah


Tarikh:  19 julai 2009.
Lokasi: Padang depan dataran kemerdekaan shah alam.



Tujuan utama kami pergi padang ni bukan untuk berkelah sebenarnya, kami nak tangkap gambar sekelas untuk majalah sekolah. Pelajar form 5 diwajibkan untuk hantar beberapa keping gambar sekelas. Takkan la nak kasi gambar skema pakai baju sekolah kan? Tak cool la! So, kami pun berpakat untuk berkelah kat padang (cakap je la memasing suka makan hahaha).
























































kucing bertuah hari tu dapat makan kfc ;9


semua menjerit bila nampak ku bergambar dengan si comel ni hahaha XD