Sunday, November 22, 2009

Bila sopi lupa sign out ym

Dah tumpang online kat fon/laptop kawan, jangan lupa sign out! atau akan jadi perkara yg tak disangka.. hehehe

sopi pinjam laptop syae, (sbb farah tak bawa laptop hari ni)..
maka? sebelum pergi makan dia lupa nak sign out Yahoo Messenger.. hi3.. (nasib baik ko da sign out Myspace)

aku dan syae tengah tengok youtube, bila ada sorang mamat ni buzz.. (kitorang x perasan yg YM dia on):

"oit sopi! g study, lepak dgn awek je eh" (lebih kurang la ayatnye)

aku dab syae saling berpandangan..
yaya: apa kita nak buat neh?
syae: erm...

syae taip 'sori.. sopi kuar makan.. ni mak dia'
mamat tu: oh, sori..

yaya: eh? sape awek sopi?
syae: ahah! hehehe.. *mula menaip lagi
yaya: hehe.. sign out je la..
syae: kejap2.. pasni.. jom tengok apa jawapan mamat ni..

sopi ada awek ke?
eh, gurau je..
kamu ni kawan rapat dia?
*** sign out.. ***

syae: haha, alala kesiannye dia.. :P
yaya: heheh, mamat tu da gelabah, terus sign out :D

haha, nasib ko baik sopi~

btw, trimas kat sopi sebab tunjuk vid best punya.. haha, aku suka vid ni :D
http://www.youtube.com/watch?v=0N1_0SUGlDQ