Tuesday, December 15, 2009

Langit dan awan Perak






pics langit masa kat perak :)

Wednesday, December 9, 2009

projek rahsia dalam makmal komputer


suatu hari, syae seludup laptop mini dia ke sekolah..
kmdn masa EST masuk makmal komputer.
projek rahsia dilakukan di bahagian blkg makmal. xtaw la teacher pasan ke x, sbb ktorg gelak2 kuat gak..
ehem, dan projek rahsia tu ialah bergambar guna webcam laptop! ;D


pic yg dah syae edit.
mu'az pose seksi sgt, pakai specs baru ok sket.
batang hidung tu sgt sesuai dgn ko la zharif! ;D
x adil, syae n tajul dapat pipi comel


uh.. saffa dah mula baca mantera,
sbb tu pic ni gegar.


welcome shafiq, anas ke projek rahsia kami..
alamak, mu'az dah hampir terbenam..
hehe, syae hilang.


arghh! mampat! padat!
aku n syae da hilang dr pandangan.
nad n roy baru muncul..


masa ni semua nak masuk dlm webcam sampai tolak2..
sbb tu zaim penyek ;P
tajul sedang dipenyek oleh syae pun masih sempat posing.


dan pic seterusnya sepatutnya ada zufar.
tp bila zufar dtg laptop terus hang.

ada 2 kemungkinan je leh jd mcm tu..
(a) webcam penat snap pic wajah comey kami
(b) laptop takut dgn badan tough zufar

agak2 jawapannye (a) or (b)? :)

Hari terakhir exam dak sains

"masa telah tamat. calon sila berhenti menulis. kertas akan dikutip sekarang. pelajar2 diminta bersabar, saya tahu ramai pelajar sains dah habis exam hari ni. sila duduk dulu, kertas akan dikutip skrg"
-ketua pengawas dewan BH121

haha. bolded words tu perkataan yg ditambah khas untuk semalam :)
muka sume dah disirami sinaran pencahayaan agung je..


ni, aku tak tahu apa motif dorang..
xpe la, badan sume tough, x sakit kowt.. :P
fiq, ko ragu2 nak join dorg ke?
ahah, farid tertinggal.. :D


gee! sopi mmg ngah posing masa aku snap pic neh!
ptt la smlm dia perasan sorang2 ingat aku nk snap pic dia, pdhal aku nak snap suasana manusia bersepah.. (err.. bersepah?)

alaa.. tak sume girls yg ada..
btw, knp aliyah tetiba super tinggi? :D


ni.. saat2 kekecohan semasa ramai2 memberi arahan kps jurugambar
aku suka pic ni, comel :)
papehal pun, Farah n Yang dah posing awal2..


ni otw balik, nak ke pagar..
ta, muka ko seksi..
n sopi, ko nmpk poyo.
n me, hehe! ;D


yes.. i'll miss this.
akhirnya kita 4 org ada dlm 1 pic!
sedar x sedar kerana kejiranan tempat duduk dlm kelas buat kita rapat thn ni kan? :)
dari kiri: raidah, aku, tajul, syafieqa.

saaaayang korang! XOXO ;)